• Balkongrenovering Borås

Lång erfarenhet inom alla typer av murningsarbeten

Fasadentreprenad i Borås AB drivs och grundades år 1996 av Mikael Karlsson, som är 4:e generationen i familjen som är Murare till yrket. Under dessa 25+ år inom branschen har vi samlat på oss gedigen kunskap och erfarenhet inom alla typer av murningsarbeten. I företaget är vi idag 15 personer som alla känner en yrkesstolthet i det vi gör. Vi anlitas av både fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner där vi har Borås som utgångspunkt, men utför arbeten i alla intilliggande kommuner samt Göteborg.

Certifierade entreprenörer

Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade inom det senaste i branschen och vår personal är utbildade med yrkesbevis och innehar flertalet certifieringar inom yrket. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss och att du som kund blir nöjd med det utförda arbetet.

Byggarbetsmiljösamordnare och behöriga handledare åt skolverket

Fasadentreprenad är utbildade och certifierade byggarbetsmiljösamordnare BAS-P / BAS-U. Detta innebär att vi har behörighet, erfarenhet och kunskap av att åta oss stora projekt där vi står för planering och projektering, samt utförandet av arbetet.

För oss är det viktigt att värna om vårt yrke och framtiden inom branschen, därför har vi även genomgått en utbildning som gör att vi är behöriga att vara handledare åt skolverket, i utbildning av nya murare.

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss om det är någonting du undrar över »

betongrenovering CWB-R Certifiering
Intyg Bas-p och Bas-U
Bild på entrén hos Fasadentreprenad
Sjömansvägen