Fasadföretag med lång erfarenhet

Fasadentreprenad i Borås AB drivs av Mikael Karlsson som är 4:e generationen i familjen som är Murare till yrket. Vi är idag 15 som arbetar i företaget som har Borås som utgångspunkt, men som verkar i alla intilliggande kommuner samt Göteborg.

Vi utför alla typer av murningarbeten, som att laga lite puts eller renovera ett badrum till att driva stora projekt som tex att putsa 15.000m2 puts på höghus eller mura 1000 m2 tegel på kyllareds kraftstation.

Vi renoverar även balkonger eller gjuter om dom helt och förser dem med ny plåt och smide, nyligen avslutade vi ett projekt åt Alingsåshem (som vi även har skrivit avtal med att renovera samtliga balkonger åt) där vi helrenoverade ca 100st balkonger.

Vi strävar alltid efter att hålla överenskomna tider och avtalade priser/kostnader. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med det utförda arbetet.

Vi försöker att alltid hålla oss uppdaterade med vad som händer i branschen angående utbildningar och certifieringar, och vi har certifierat oss i flera moment. Tex. Våtrum (BKR) Fasadputs (Weber saintgobain) Microcement, Balkong/betongrenovering (Weber saintgobain) EPS lättbetong med isolering. Vi är utbildade BAS-P och BAS-U som innebär att vi kan driva hela projekt och vara arbetsmiljösamordnare.

Vår personal är utbildade med yrkesbevis och innehar flera certifieringar inom yrket tex CWF-certifierade weber fasadentreprenörer—CWB-certifierade betongentreprenörer i reparation—Certifierade-EPS-cement—Certifierade i microcement—Certifierade med BKR- byggkeramikrådet säkra våtrum.

Vi har ett mycket stort kontaktnät och kan därför erbjuda helhetslösningar till våra kunder inom tex bygg/snickare, el, vvs, ventilation, målare, plåt, smed.

Vi utför även hydrofoberin/ inpregnerar fasader.

Vi hanterar även pappersarbetet med att söka rot-avdrag.

Vi samarbetar med många skickliga hantverkare och företag och driver även egna projekt från start till slut.

Vi arbetar idag åt många välkända företag som tex. HSB, RIKSBYGGEN, PEAB, SA BYGG & KONSTRUKTION AB, BORÅS STAD, SANDÅ, EL KONTAKT mm.

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för vidare info! »

ROT-avdrag

Vi sköter givetvis pappersarbetet med ROT-avdrag åt privatpersoner där man kan spara 30% av arbetskostnaden.

Läs mer på Skatteverket.se

Certifierade Entreprenörer

Vi är certifierade fasadentreprenörer och certifierade betongentreprenörer, reparation  med Webers produkter samt vi har behörighet för våtrum enligt Byggkeramik Rådet.

certifierad-fasadentreprenor_weber
certifierad-betongentreprenor_weber
certifierad-entreprenor_EPS-Cement
Certifierad_Designcement.se
bygg-keramik.radet-bkr_logo
Fasadentreprenad_Hansingegatan
betongrenovering CWB-R Certifiering