• Balkongrenovering Borås

Fasadrenovering
i Borås och Västra Götaland

Vi på Fasadentreprenad har många års gedigen erfarenhet och kunskap inom alla typer av fasadrenoveringar och fasadarbeten. Med högsta kvalitet utför vi allt ifrån renovering av putsfasad till murad fasad. Vid renovering av tegelfasad impregnerar vi även mot frostsprängning. Fasadtvätt samt målning av fasad ingår i samband med att du anlitar oss för ett fasadarbete.

Några av våra tjänster inom fasad och puts:

Nyproduktion fasad, renovering av fasad, stuckatur, puts inomhus, putsrenovering, rivputs, gipsputs, putslagningar, serporocsystem, spritputs, ädelputs, stänkputs och microcement.

Vi strävar alltid efter att hålla överenskomna tider och avtalade priser/kostnader. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med det utförda arbetet. Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för en offert eller kostnadsfri besiktning av din fasad.

Fastighet på Odengatan med fasadputs

Vi anlitas för fasadrenovering av både fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Borås och närliggande städer i Västra Götaland.
Här kan du se ett urval bilder från tidigare fasadrenoveringar»

Certifierade entreprenörer

Vi ser alltid till att hålla oss uppdaterade inom det senaste i branschen och vår personal är utbildade med yrkesbevis och innehar flertalet certifieringar inom yrket.

Logga certifierad fasadentreprenör weber
certifierad-betongentreprenor_weber
bygg-keramik.radet-bkr_logo

Helhetslösning för fasadrenovering

Vi har ett mycket stort kontaktnät inom exempelvis bygg, snickeri, el, vvs, ventilation, målare, plåt och smed. Därav kan vi erbjuda helhetslösningar till våra kunder.

ROT-avdrag

Vi sköter givetvis pappersarbetet med ROT-avdrag åt privatpersoner där man kan spara 30% av arbetskostnaden.

Läs mer på Skatteverket.se